Derik Henri (@Reuters)
Derik Henri (@Reuters)

Pogodite ko će da postigne tačdaun: Henri, Čab, Kamera, Džeferson, Tilen, Karson...

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.12.20. | 12:40

U ponudi Mozzarta čak 74 igrača

Sve smo bliži plej-ofa u NFL šampionatu. Neizvesnost je na vrhuncu, i dalje je sve otvoreno. Osim standardnih igara da pogodite konačan ishid, hendikep, broj poena, već ste se navikli i na novu igru tačdaun – da ili ne. Na vama je da pogodite da li će ponuđeni igrači da poentiraju ili ne. I u nedelju bogata ponuda Mozzarta, čak 74 igrača.

Jedan od derbija kola igra se u Nešvilu gde se sastaju Tenesi i Klivlend. Biće to obračun dvojice sjajnih raning bekova, verovatno i najboljih u ligi, Derika Henrija i Nika Čaba. Henri je prošle nedelje sam razbio Koltse u Indijanapolisu. Postigao je čak ti tačdauna. Ima ih ukupno 12 u sezoni, jedan manje od Dalvina Kuka iz Minesote.

Izabrane vesti

Ako Kralj Henri peontira bar jednom protiv Braunsa, kvota je 1,40. S druge strane, sve bolji Čab vratio se posle povrede i udarna igla je tima iz Ohaja. Na tačdaun raning beka Braunsa kvota u Mozzartu je 1.85.

U tim Minesote posle preležane korone vraća se u tim Adam Tilen. Risiver Vajkinga je ove sezone postigao 11 tačdauna, dva manje od Tajrika Hila. Kvota da će bar jednom da poentira protiv slabog Džeksonvila je 1,95. Njegov kolega, takođe risiver Džastin Džeferson jedan je od kandidata za najboljeg ofanzivnog rukija godine. Na mladog asa kvota da će da postigne tačdaun je 2,20.

Igru trčanjem kod Sijetla nosi Kris Karson. On je prošle nedelje postigao tačdaun u Filadelfiji na prvom meču posle povratka od povrede zadnje lože. Ukoliko unese loptu u end zonu Njujork Džajantsa kvota je 2,00.

Nju Orleans je favorit u Atlanti protiv Falkonsa, a majstor probijanja, ali dobar i kod hvatanja lopti je Elvin Kamera. Ukoliko poentira protiv divizijskog rivala kvota je 1,90.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU MOZZARTA ZA IGRU TAČDAUN – DA ILI NE.


tagovi

TačdaunNFL ligaNFLamerički fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara